“Cantati Domnului o cantare noua! Cantati Domnului, toti locuitorii pamantului!
Cantati Domnului, binecuvantati Numele Lui, vestiti din zi in zi mantuirea Lui!
Povestiti printre neamuri slava Lui, printre toate popoarele minunile Lui!
Caci Domnul este mare si foarte vrednic de lauda. El este mai de temut decat toti dumnezeii.”
Psalmii 96, 1-4

Grupul Voces este un proiect început în anul 2009 de oameni care au crezut că muzica poate să unească spirite diferite, personalităţi distincte, care au în comun aceeaşi dragoste pentru muzică.

Suntem tineri din mai multe oraşe din Transilvania, cu pregătiri şi pasiuni diferite, cu profesii diverse şi programe care mai de care mai îmbârligate şi mai complicate dar care, puţin ajustate, îi învaţă pe toţi ce înseamnă o stabilire de priorităţi.

Nu ne caracterizează neapărat un stil muzical anume. Încearcăm să abordăm piese muzicale religioase din mai multe stiluri, aparţinând mai multor culturi şi limbi în încercarea de a înţelege muzica şi lauda la adresa lui Dumnezeu într-un mod mai complex.

„Ceea ce cred că ne caracterizează ca şi grup este că, în general, nu acceptăm ideea de imposibil, ci mai degrabă cea de provocare: însăşi naşterea acestui proiect a fost o provocare, pentru că în primul rând ne-a forţat să ne strângem din mai multe oraşe pentru a realiza ceva împreună, ne-a dat ocazia să cunoaştem oameni diferiţi de noi, să călătorim şi să petrecem weekend-uri împreună, să rezolvăm contradicţii şi să împăcăm gusturi şi păreri care, de cele mai multe ori, par diametral opuse” – Emanuel Suciu.

Componență:
DIRIJOR – Emanuel Suciu
SOPRAN – Berta Răducan, Daniela Suciu, Denisa Suciu, Georgiana Rotaru, Haideea Albert, Lacramioara Rosca, Mihaela Oncea, Nora Orban.
ALTO – Adelaida Kerekes, Alexandra Horneţ, Irina Rusneac, Mimi Bora, Ramona Cătinean, Renata Moşneag, Valentina Niga.
TENOR – Aurelian Spătaru, Erhard Timot Albert, Flaviu Tereșneu, Laurentiu Hatia-Klusch, Sergiu Mărginean.
BASS – Bogdan Radu, Cristinel Ghioc, Iustin Moldovan, Natanael Coman, Răzvan Roşca, Siegfried Klusch.
PIANIST – Bianca Angela Moldovan.
Coordonator evenimente: Adelin Rusneac

Foşti membri: Anda Moldovan, Anda Ţabrea, Bianca Moroşan, Ema Burlacu, Eunice Mihanoş, Evelina Manea, Gréta Szabó, Lorena Manea, Louise Anton, Raluca Purghel, Vânia Szász, Diana Şarpe, Liana Timboș, Luana Klusch, Manuela Florea, Ramona Ghioaldă, Beniamin Ghegoiu, Daniel Csaky, Gabriel Bischin, George Vlaşin, Ionuţ Mihiţ, Laurenţiu Bischin, Liviu Anton, Robert Iuhoş, Damian Vlad, George Croială, Ionel Danci.